Letna konferenca Service Design Networka bo letos potekala 11. in 12. oktobra v Dublinu na Irskem.

SDCG, Service Design Global Conference je dogodek, ki ga vsako leto pripravlja Service Design Network (SND) Konferenca, ki bo letos potekala že enajstič, vsako leto pritegne prek 800 mislecev, akterjev in voditeljev s področja oblikovanja storitev, je vodilni tovrstni dogodek na svetu. V treh dneh - dveh dneh konference in enem uvodnem dnevu, udeleženci razpravljajo o najbolj relevantnih in aktualnih temah s svojega področja in raziskujejo zadnje trende v oblikovanju storitev. Da bi ohranili svežino in mednarodnega duha, organizatorji konferenco vsako leto pripravijo v drugem mestu.

O letošnji konferenci

Ideje so enostavne, pravi izziv se skriva v njihovi implementaciji. Pravilo, ki velja tudi pri oblikovanju storitev. Uporabniške poti, vizije in načrti nam pomagajo razumeti uporabniško izkušnjo od začetka do konca, identificirati priložnosti in najti kompas, ki vodi ekipe in organizacije. A kako zagotoviti, da bo oblikovana storitev res delovala in spremenila svet.

Ne glede na to, ali delate v zasebnem ali javnem sektorju so hitri premiki od uvidov k izvedbi nujni za doseganje smiselnih in merljivih rezultatov. Tema letošnje konference, Design to Deliver se bo posvečala temu, kako se od metod in orodij oblikovanja storitev premakniti k izvedbi, upravljanji in merjenju rezultatov implementiranih storitev.

Uvodni dogodki se bodo začeli 10. oktobra.

Nakup vstopnic in več informacij

Za partnerje KCDM 2.0: Če se boste na konferenco prijavili, to sporočite Tadeji v projektno pisarno, da usposabljanje prijavimo na Sklad in boste lahko uveljavljali stroške.