Studio Moderna vabi vse partnerje KCDM 3.0 na spletni dogodek Studio Moderna's first year of Sustainability Journey v petek, 3. decembra, med 9:00 in 13:00.

Trajnost je ustvarjanje poslovne vrednosti in pozitivnega vpliva na okolje, družbo in gospodarstvo. Studio Moderna se je podala na pot trajnostne transformacije z oblikovanjem matrike bistvenosti, oblikovane v sodelovanju s svojimi ključnimi deležniki, in trajnostne strategije. Na dogodku 3. decembra bodo predstavili aktivnosti prvega leta in napredek, ki so ga dosegli ... pa tudi uporabne primere drugih podjetij in strokovnjakov. Tako prvi kot vsi naslednji koraki v smeri trajnostnosti namreč zahtevajo spremembe, motivacijo, sodelovanje in sprotno učenje.

Prof. dr. Adriana Rejc Buhovac bo predstavila korporativno trajnost, zakaj jo podjetja potrebujejo in kako narediti prve korake. Dejan Jakopinn in Jasna Vidmar Svetlik bosta s konkretnimi primeri predstavila prvo leto trajnostne poti Studia Moderna, začrtala bosta trajnostne cilje in kazalnike podjetja. Mojca Markizeti iz Iskraemeca in Petra Kandus bosta delili svoje bogate izkušnje z izvajanjem trajnostne strategije, kaskadno trajnostno miselnostjo, kakšne ovire pričakovati in kako jih premagati.

Dogodek bo potekal na spletu in bo v angleškem jeziku.

Prijave zbiramo do torka, 30. novembra, na povezavi: https://forms.office.com/r/AX4U3n6BFt

Kmalu po prijavi boste prejeli povabilo s povezavo ogled dogodka.