Letošnja konferenca, naslovljena Design for Humanity (Oblikovanje za človeštvo) bo posvečena možnostim in odgovornostim, ki jih oblikovalci in design leaderi nosijo do okolja in družbe.

Kot so zapisali organizatorji:

"Kot design leaderji imamo odgovornost, da svoje znanje uporabljamo za prepoznavanje in reševanje aktualnih okoljskih in družbenih problematik. Čas je za akcijo - kolektivno akcijo.

V zadnjih 21 letih je PARK sodeloval z designerji, ekipami in design leaderji z vsega sveta in jim pomagal povečati poslovne učinke oblikovanja v njihovih podjetjih. Če danes pogledamo naprej, na naslednjih 21 let, je jasno, da se poslovno okolje spreminja. Uspešna podjetja prihodnosti bodo tista, ki bodo svetu prinašala pozitivne spremembe - spremembe, utemeljene na pristnem, iskrenem poslanstvu. V PARKu smo prepričani, da ta sprememba za design leaderje pomeni veliko priložnost, da se izpostavimo in s svojim znanjem pomagamo nasloviti nekatere najbolj pereče problematike današnjega sveta."

Kotizacija znaša 1.250 EUR (za prijave do 1. avgusta 1.000 EUR.

Prijava je mogoča prek spletnega mesta organizatorja.

Če ste član partnerstva KCDM 2.0 in se nameravate dogodka udeležiti, to čim prej sporočite v projektno pisarno (Tadeji), da dogodek prijavi na Sklad in boste zanj lahko uveljavljali sredstva razpisa.