Skupina Corpohub, ki podjetjem in ekipam pomaga pri uvajanju inovacij in krepitvi kompetenc na področju upravljanja sprememb in agilnih pristopov pri vodenju podjetij, v maju in juniju pripravlja vrsto zanimivih usposabljanj. Med njimi jih izpostavljamo nekaj, ki se tesno povezujejo s področjem design managementa:

Design Thinking Workshop

15. 5. 2019, Tehnološki park Ljubljana

facilitator: Enej Gradišek

Odkrijte skrivnost metodologije, s katero so uspeli Google, Amazon, Facebook ter drugi velikani Silicon Valley-a! Design Thinking je pristop, ki spodbuja kreativno in podjetniško razmišljanje z namenom inovativnega oblikovanja novih produktov in poslovnih idej/rešitev z razumevanjem uporabniških želja. Delavnica je namenjena vsem, ki želijo graditi svoje produkte/storitve hitreje in boljše! Praktična, poglobljena in intenzivna delavnica, katere ne smete zamuditi! Časa za prijavo je le še nekaj dni, zato pohitite!


Management 3.0 Workshop

16. in 17. 5. 2019, Radisson Blu Plaza hotel, Ljubljana

facilitator: Voranc Kutnik

Na 2-dnevni delavnici bodo udeleženci spoznali lastnosti agilnega vodenja in kompleksnega razmišljanja ter pridobili znanje o tem, kako v podjetju ustvariti okolje z opolnomočenimi in samoorganiziranimi ekipami, ter kako motivirati zaposlene in razvijati njihove veščine. Delavnica poleg teorije vključuje tudi konkretne prakse, ki pomagajo menedžerjem in vodjem transformirati njihove organizacije ter jih narediti bolj inovativne in produktivne. Cilj delavnice je, da udeleženci slišano in doživeto lahko takoj prenesejo v svojo prakso in konkretno izboljšajo delovanje in učinkovitost svojih timov.


Basic Agile Workshop

23. 5. 2019, Tehnološki park Ljubljana

facilitator: Enej Gradišek

Delavnica, na kateri udeleženci spoznajo osnove agilnih metod dela, agilne pristope in načela, ter razvijejo pravo miselnost. Zagotovite si svoje mesto in spoznajte, da agilne metode dela niso le smernice in pravila, ampak sprememba miselnosti, ki nam pomaga prilagoditi se hitrim spremembam delovnega okolja, naprednih tehnologij in globalizacije. Povedali vam bomo, kar si sami ne želite priznati. Ni udobno, ampak učinkovito!


Certified Scrum Master Course

6. in 7. 6. 2019, Radisson Blu Plaza hotel, Ljubljana

facilitator: Zuzana Sochova

Zaključite pomlad kot Certified Scrum Master! Prijavite se zdaj in si zagotovite svoje mesto v programu certificiranja, ki vas bo opremil s prav vsem potrebnim znanjem, da v vaši ekipi prevzamete vlogo Scrum Masterja in v svoje delovno okolje vpeljete agilne vrednote.

Več informacij in prijavo najdete na spletnem mestu Corpohub. Partnerji KCDM 2.0 ob prijavi lahko uveljavljamo poseben popust - za podrobnosti nam pišite v projektno pisarno.

Če se boste na katero od delavnic prijavili, to takoj sporočite v projektno pisarno in pripravite napoved usposabljanja, da boste lahko uveljavljali stroške v okviru KCDM 2.0.